Edifici d’Oficines a Vic

Un projecte de rehabilitació,  enfocat en adaptar-se a les necessitats de cada usuari.

Sobre aquest projecte

Un projecto d’ Edificació comercial, atemporal i dissenyat amb total personalització, perquè sigui un edifici que s’adapti als temps i a les persones que utilitzen els espais.

En aquesta ocasió, hem portat a terme la rehabilitació integral 

de les quatre plantes superiors, subdividint cadascuna d’elles en mòduls individuals segons necessitats de l’usuari final.

Aconseguint crear espais de treball amplis, còmodes, perfectament funcionals i amb un disseny fresc i nítid.

Atorgant, així, una nova visió i concepció dels espais de treball.

 

Aquestes són les directrius que es van seguir per al correcte desenvolupament del projecte:

– Subdivisions personalitzades.

– Espais de treball adaptats a cada usuari

– Funcionalitat i comoditat

– Estil nítid i enfocat a un ambient professional

– Harmonia estructural per a una zona neuràlgica en el centre de la ciutat

Tot el nostre esforç s’ha centrat en crear un centre de negocis capaç de millorar l’experiència de l’usuari en el centre de treball.

 

 

Volem saludar-te

Carrer de la Metal·lúrgia nº 13 - 08551 - Tona - Barcelona

+34 93.222.02.02

info@f16construccions.com